Elektronisk tænding fra CSI - moderne teknologi i klassisk indpakning

BONNEVIE er blevet forhandler af CSI Classic Sport Ignition

 

Classic Sport Ignition er en helt igennem elektronisk tænding som fuldstændigt erstatte den almindelige mekaniske tænding men stadig ser rigtig ud i motorrummet på din oldtimer.
Der er 16 valgbare forprogrammerede tændingskurver at vælge imellem for at sikre motoren får den helt rigtige tænding, uanset hvor mange omdrejninger motoren kører med. 

Tilsætningsstofferne i moderne benzin har ændret sig drastisk, og svarer derfor ikke til fabriksindstillingerne på din klassiske bil. Det har CSIs programmering taget højde for.
Classic Sport Ignition garanterer en optimal forbrænding som et resultat af, at din motor kører bedre ved alle omdrejninger.

På grund af en stærkere gnist og præcis timing starter motoren lettere og køre mere regelmæssigt i tomgang. Du kan få magt og drejningsmoment ved at lege med de forskellige indstillingskurver.
Der er ingen vedligeholdelse længere, fordi kontaktpunkterne og de mekaniske dele er blevet erstattet af moderne elektronik. Tolerancer i timingen er nu en saga blot.

Elektronikken er totalt integreret i et hus, der fuldstændig ligner originalen. Når fordelerhætten er monteret, er der ikke nogen synlig forskel.

Fagpressen og kunderne er begejstrede

- ring i dag og få styr på tændingen i din klassiker!

Fås til MG, Healey, Triumph, Mini m.fl. - fra KUN 2.500,- kr.

 

 

Classic Sport Ignition passer til din bil

Bestil det hus som passer til din model hos BONNEVIE


CSI-ignition